INDIAN SUMMER LIVE: Onni Pirkola

Indian Summerin jokaperjantaisessa After Work Fridays -illassa esiintyy tällä kertaa Milesmore –yhtyeen nokkamiehenä paremmin tunnettu Onni Pirkola. Lahjakkaan lauluntekijän kappaleissa yhdistyvät tuulahdukset Amerikan aroilta ja pohjoismaisen indierockin leikittelevät melodiat. Tällä hetkellä Onni työstää Milesmoren ensimmäistä täyspitkää albumia yhtyeen omalla studiolla. Lyhyt akustinen instore-keikka alkaa klo 18.30.

Illan levymusiikista vastaavat Indian Summerin omat pojat Teenage Caveman ja Kiippari-Kalle.

PE 01.04.2011
INDIAN SUMMER LIVE
Onni Pirkola (live) showtime klo 18.30
DJ:t Teenage Caveman & Kiippari-Kalle klo 17-21
@ Indian Summer vintage store (Vuorikatu 22, Helsinki)
Vapaa pääsy

http://www.myspace.com/milesmore/

31.03.2011 |

Leave a Reply