Got space, need ideas

Ajateltiin taas tässä kevättalvella aktivoitua keikkojen järjestämisen suhteen ja tuli mieleen että meillä on tässä Helsingin keskustassa sopivankokoinen ja toimiva tila jossa voisi järjestää kaikenlaista ilmaiseksi. Mitä TE haluaisitte että täällä tapahtuisi/haluaisitteko itse järjestää jotain toimintaa täällä? Kaupunki tulee paremmaksi tekemällä, täällä olisi yksi mahdollisuus tehdä juuri sitä.

Tätä saa jakaa jos uskoo tuntevansa ihmisiä joita kiinnostaa. Yhteyttä voi ottaa spostilla juho@indiansummerstore.com tai ihan vaan piipahtaa täällä myymälässä.

//

What we have is a decently sized and very functional space in downtown Helsinki. We’ve hosted live gigs and dj-nights but it could be used for something more. What would you like to see us organise or would like to organise yourself? Drop us an email at juho@indiansummerstore.com and let us know your ideas!

24.01.2014 |

Comments are closed.