INDIAN SUMMERIN KIVIJALKALIIKE LOPETTAA!

Ei-niin-iloisia uutisia mutta meidän kivijalkaliikkeen tarina päättyy ENSI TAMMIKUUN LOPULLA. Vuodesta 2011 ollaan vaihtelevalla menestyksellä palveltu Kaisaniemessä mutta tää lama on vaan liikaa pienelle, riippumattomalle kivijalkakaupalle ja sen kauppiaalle.

Ei silti hätää, Inkkarin tarina ei todellakaan lopu tähän. Me jatketaan entistä tarmokkaammin verkkokauppana, kehitetään sitä entisestään ja ensi vuoden puolella lanseeraataan siihen myös mahdollisesti uusi nerokas/kahjo ennenäkemätön palvelukonsepti. Myös meidän suositut dj-klubit jatkaa toimintaansa entistä riehakkaammin. On myös täysin mahdollista että kunhan ajat joskus kaukaisessa tulevaisuudessa paranee niin Inkkari tekee paluun myös fyysisenä kauppana.

Toiveissa olis että mahdollisimman monet ehtis vielä piipahtaa täällä Vuorikatu 22:ssa, ekaa kertaa tai sadannetta kertaa. Niin imelältä kliseeltä kuin se kuulostaakin niin teille tätä tehtiin, olis mukava nähdä vielä kerran. Yritetään järjestää vielä pari keikkaa ja jotain muuta erikoisohjelmaa, XL:n puolella näyttelytoiminta jatkuu tammikuun loppuun saakka. Monet tuotteet tietenkin laitetaan aleen ja kaikenlaisia tyhjennystarjouksia tulee varsinkin tammikuussa.

Neljä hullua vuotta ehtii tulla täyteen tammikuun puolella, siinä ajassa ehdittiin sekä saattaa monta ihmistä yhteen lempivaatteidensa kanssa että tarjota monta hienoa keikkaa ja taideteosta ja puhua sekavia elämästä. Väsynyt, haikea mutta ylpeä on ehkä lähimpänä kuvailemaan tän hetken tuntemuksia. Tää kauppa vintagevaatteineen ja suomalaisine tuotteineen ja keikkoineen ja taidenäyttelyineen oli hyvin pitkälti kauppiaan unelmien täyttymys. Oli aivan mahtavaa huomata että niin monet muutkin jakoi sen oman käsityksen tän kaupan hienoudesta, kaikki ne kehut eivät todellakaan ole menneet hukkaan tai ohi korvien.

Iso, iso kiitos kaikille asiakkaille, suunnittelijoille, muusikoille, taiteilijoille, kuraattoreille, toimittajille, bloggareille, rakkaille, vihamiehille, ystäville, kylänhenkilöille, viranomaisille, ihastelijoille, ihmettelijöille ja kauhistelijoille. Hatunnosto kaikille teille kivijalkayrittäjille ja muille jotka vielä jaksatte pitää tätä kaupunkia elävänä.

Nähdään ja kuullaan!

– kauppias-Juho

Indian Summer, Vuorikatu 22

//

Shortly in English: Indian Summer’s brick and mortar store and XL Art Space at Vuorikatu 22 will close at the end of the January 2015. The webstore continues with a slightly refined concept at http://www.indiansummerstore.com/webstore/ as will the popular club nights at various bars.

Huuuuge thank you to all the customers, designers, musicians, curators, artists, friends, well-wishers, haters, lovers, government officials and other assorted weirdos.

10.12.2014 |

Comments are closed.