Indian Summer toimittaa kotiin!

Indian Summerin verkkokauppa toimittaa jatkossa tilaukset kotiin kokeiltavaksi Helsingin alueella, ilman lisäkuluja! Voit tilata verkkokaupasta haluamasi tuotteet sovitettavaksi ja oheisen kuvan näköinen kauppias-Juho toimittaa ne sinulle kotiin, työpaikalle, kahvilaan, ravintolaan, puistoon tai oikeastaan mihin tahansa osoitteeseen Helsingin alueella. Jos joku tuotteista miellyttää voit maksaa sen paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä korteilla (Visa, Visa Electron, American Express, Master Card ja Maestro).

Voit myös tilata tuotteita kokeiltavaksi useammalle ihmiselle jos vaikka haluat huvittaa kotibilevieraitasi tai työkavereitasi ihkaelävällä kaupparatsulla. Kauppias toimittaa tilauksia MA-SU klo 12-21 sopimuksen mukaan, muista esittää toive toimitusajasta tilauksen yhteydessä.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet meidän verkkokaupasta – jos mitään kysymyksiä herää niitä voi huudella facebook-viestillä, spostilla shop@indiansummerstore.com tai puhelimella 040 171 2001.

PS. Suomalaiskansallisen kainostelun voi sit unohtaa, koko palvelukonseptin idea on että tuotteita voi tilata kokeiltavaksi mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Minkäänlaista ostopakkoa ei ole, ideana on tuoda kivijalka lähemmäs teitä.

juho2014

Kuva Eeva Rinne

17.03.2015 |

Comments are closed.