Ensimmäinen matkalaukku-pop-up Karhupuiston Berggassa!

popup_promo800

Tämän viikon keskiviikkona 15.04.2015 kello 20.00 – 22.00 on Inkkarin ensimmäisen matkalaukku-pop-upin aika! Paikkana toimii kahvila Bergga Karhupuiston kulmassa, tarkempi osoite on Viides linja 14.

Matkalaukku-pop-upin idea on hyvin yksinkertainen –­ kauppias on muutaman tunnin ennalta ilmoitetussa paikassa mukanaan pieni, matkalaukkuun sopiva valikoima tuotteita. Tällä kertaa mukana on MOIMOI:n koruja ja korttilompakoita, flanellipaitoja, t-paitoja sekä pilottitakkeja. Pilottitakeista kokeiltavana ainakin koot XS, S ja M. Jos haluatte tilata jotain muuta kokeiltavaksi se onnistuu oikein mielellään, teette vain tilauksen normaalisti verkkokaupasta ja laitatte toimitusosoitteeksi pop-upin. Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Kauppias-Juhon tunnistatte helposti, se on se lippispäinen kaveri kuvan näköisen matkalaukun vierellä. Nähdään keskiviikkona!

13.04.2015 |

Comments are closed.