Indian Summer vierailee Tampereella!

Noniin kaikki tamperelaiset, Indian Summer saapuu vierailulle PE 24.4.2015! Jos meillä on valikoimassa jotain jota haluatte kokeilla voitte tehdä tilauksen normaalisti verkkokaupasta ja toimituspaikkana toimii ravintola Roska osoitteessa Aleksanterinkatu 22. Tilauksia voi sovittaa ja halutessaan ostaa kello 20.00 – 22.00. Maksuvälineinä käyvät pankkikortit ja käteinen. HUOM! mukana on tavaraa vain tilausten mukaan, eli mitään valmista pop-up valikoimaa ei ole. Jos mikään kiinnostaa niin tehkää ihmeessä tilaus.

Iltaa jatketaan ravintola Roskan tanssikellarissa jossa Inkkarin Teenage Caveman valikoi levyjä ja vastailee vaikeisiin biisitoiveisiin.

Verkkokauppa: www.indiansummerstore.com/webstore/

Tehty tilaus ei siis ole mitenkään sitova, ideana on tuoda tuotteita sovitettavaksi ja kokeiltavaksi pop-up -tyyliin. Touhu jatkuu pitkin kevättä joten jos ei tällä kertaa pääse paikalle niin seuraava mahdollisuus on jo ensi kuussa!

tre_promo600

22.04.2015 |

Comments are closed.