8 tapaa käyttää Indian Summeria

cherry_banner900

 

Yli vuoden kokemusten perusteella olemme päivittäneet käyttöohjeen Inkkarille, olkaa hyvä!

 

1. Kotiinkuljetus Helsinkiin – sinulla on hetki aikaa ja haluat kokeilla tuotteita rauhassa. Tee tilaus verkkokaupasta, esitä tilauksen yhteydessä toivomus toimitusajasta ja -paikasta niin otamme yhteyttä tarkan ajan sopimiseksi. Toimitamme tilauksen sovitusti kotiin, kahvilaan tai vaikka työpaikalle. Odotamme sisällä tai kainosti oven takana kun kokeilet, varaamme jokaiseen sovitukseen riittävästi aikaa. Kortit ja käteinen käy, ei ostopakkoa, sitoumuksia tai kuluja.

2. Kotiinkuljetus Helsinkiin – jos tiedät jo mitä haluat ja haluat asioida nopeasti. Tee tilaus verkkokaupasta, esitä toivomus toimitusajasta ja -paikasta niin otamme yhteyttä tarkan ajan sopimiseksi. Toimitamme tilauksen sovitusti, otat vain paketin vastaan ja maksat. Kortit ja käteinen käy, voit toki myös maksaa tilauksen etukäteen Paypalin kautta.

3. Periscope-pop-up / Facebook Live – toteutamme säännöllisen epäsäännöllisesti pop-up -tempauksia Periscopessa ja Facebook Livessä. Mainostamme aikaa ja valikoimaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagrammissa. Löydät meidät Periscopesta tunnuksella @IndianSummerFI.

4. Matkalaukku-pop-up – jos haluat mielummin rauhassa hypistellä mitä kaikkea on tarjolla. Mukana joka kerta vaihtuva valikoima johon voi myös tilata tiettyjä tuotteita ihan normaalisti verkkokaupasta. Matkalaukku-pop-upeja tulee noin kuukausittain, hyvällä säällä myös ulkoilmassa. Mainostamme aikaa ja paikkaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagrammissa. Kortit ja käteinen käy.

5. Kotibile-pop-up – jos haluat isomman valikoiman useammalle ihmiselle kokeiltavaksi kotibileisiin, työpaikalle, puistoon tai muualle. Ota yhteyttä shop@indiansummerstore.com tai 040 171 2001 ja sovitaan aika (klo 12-21) jolloin kauppias ja matkalaukku pääsee sulostuttamaan elämäänne. Kun aika on saatu sovittua voidaan sopia laukun sisällöstä, kaikki verkkokaupan tuotteet ovat mahdollisia mutta toki laukkuun mahtuu vain rajattu määrä tuotteita. Ei ostopakkoa, ei kiusallista tuijotusta. Kortti ja käteinen käy.

6. Posti – jos me emme pääse luoksesi, posti pääsee. Tee tilaus verkkokaupasta, postikulut kaikkialle Suomeen 8€ (koska suomen Posti…). Ennakkolasku, Paypal tai luottokortti Paypalin kautta käy.

7. Toimitus helsinkiläiseen osoitteeseen – asut Helsingin ulkopuolella mutta käyt täällä ajoittain. Voit tilata tuotteita sovitettavaksi tuttuun kahvilaan, ravintolaan tai vaikka kirjastoon kun seuraavan kerran käyt. Tee tilaus verkkokaupasta ja muista mainita milloin olet tulossa ja mihin toivot tuotteet toimitettavan. Kortit ja käteinen käy.

8. Kuljetus Tampereelle – asut Tampereella ja jaksat odottaa hetken. Käymme pari kertaa kuussa Tampereella (Roska Tampere) joten voit tilata tuotteita sovitettavaksi niille päiville. Tee tilaus verkkokaupassa normaalisti niin palataan yksityiskohtien kanssa. Myös tämä toimitustapa on maksuton eikä tehty tilaus sido sinua mitenkään.

 

HUOM / OBS – kauppias kannustaa tilaamaan useampia tuotteita sovitettavaksi kerralla ja käyttämään palvelua ihan huvinkin vuoksi. Joskus tärppää, joskus ei, aivan kuten kivijalassakin. Tehty kotiinkuljetustilaus ei sido mitenkään eikä kotiinkuljetuksesta koidu sinulle mitään kuluja, päädyit sitten ostamaan joitain kokeilemistasi tuotteista tai et.

15.09.2016 |

Comments are closed.