Keskiviikko-pop-upit

juho2014square

Hei te talvessa tarpojat! Me aina yritetään keksiä uusia tapoja palvella ja nyt ajateltiin kokeilla sellaista oivallusta että kauppias on aina tavattavissa kahvilassa JOKA VIIKON KESKIVIIKKO eri puolilla Helsinkiä kello 16-18 ja jos satutte asumaan, työskentelemään tai opiskelemaan lähellä niin voitte tehdä tilauksen verkkokaupasta ja kauppias nappaa sen mukaansa kokeiltavaksi, ilman kuluja tai sitoumuksia. Muistatte vain tilausta tehdessänne mainita että haluatte kokeilla tuotetta seuraavana keskiviikkona ja voitte tulla kokeilemaan milloin vain tuon kello neljän ja kuuden välillä.

Ensi keskiviikkona 16.11. klo 16-18 kauppiaanne sijoittaa itsensä Lungiin (Korkeavuorenkatu 2) ja mukaan ehtii kokeiltavaksi kaikki tilaukset jotka on tehty viimeistään sinä päivänä kello 14 mennessä.

Seuraavana keskiviikkona 23.11. ollaan IPI Kulmakuppilassa (Porthaninkatu 13) ja sitä seuraavana 30.11. Paulig Kulmassa (Aleksanterinkatu 9).

Kuten aina, kortti ja käteinen käy maksuvälineinä eikä tilaus sido mitenkään. Ei haittaa jos suunnitelmat muuttuu ettekä ehdikään paikalle, tilaus voidaan aina toimittaa myöhemmin myös toiseen osoitteeseen.

13.11.2016 |

Comments are closed.